Om Vaiernett

Vaiernett AS er representant for utenlandske produsenter av metallprodukter til bruk i bygg- og anleggsbransjen. Dels som importør og dels som salgsagent.

Fellesnevner for produktene vi jobber med er at de kombinerer solid kvalitet og godt design med funksjon. Produktene er ofte en vesentlig del av den arkitektoniske utformingen.

Vaiernett AS ble etablert i 2021 for å imøtekomme Carl Stahl Architektur sitt behov for en ny representant i Norge. Vi samarbeider nært med Carl Stahl Architektur og representerer selskapet gjennom en partneravtale som inkluderer både import og agentvirksomhet.

Vaiernett AS representerer også GKD - Gebr. Kufferath AG. GKD sine produkter brukes i flere bransjer og industrier. Vår agentavtale med GKD gjelder deres arkitekturprodukter til bruk i fasade og interiør.

Vaiernett AS jobber i proffmarkedet med spesialiserte produkter og og vi henvender oss i hovedsak til arkitekter, designere, entreprenører og montører.

Hvis du som privatperson ønsker å bruke våre produkter i ditt prosjekt er du likevel velkommen til å henvende seg til oss. Vi formidler gjerne kontakt med entreprenører/montører som kjenner våre produkter godt.

Salgs- og leveringsbetingelser

Vaiernett AS' salgs- og leveringsbetingelser: Salgsbetingelser per juni 2023

Betingelsene gjelder når Vaiernett AS er selger og leverandør. I de tilfeller hvor Vaiernett AS opptrer som en ren salgsagent for produsenten, er det produsentens salgs- og leveringsbetingelser som gjelder.

Kontakt

Arild Korstadhagen
Telefon: +47 974 10 610
Epost: ak@vaiernett.no

Adresse: Vaiernett AS, Rødsgrenda 36, 1389 Heggedal
Org.nr: 926 564 595 MVA